ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Υπάρχουν διάφορες συσκευές ή κατασκευές που διαφοροποιούν την όψη μιας πισίνας.

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η τοποθέτησή τους γίνεται για λόγους ασφαλείας (προστασία παιδιών) και για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας (εφόσον η πισίνα θερμαίνεται). Μπορούν να τοποθετηθούν εφόσον έχει γίνει η σχετική πρόβλεψη κατά την φάση κατασκευής του μπετόν της πισίνας είτε ανά πάσα στιγμή με καινοτόμα υποβρύχια συστήματα κίνησης πισίνας.

ΦΡΑΚΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Παρέχει απόλυτη ασφάλεια στην προστασία των παιδιών. Τοποθετείται και αφαιρείται πολύ εύκολα, έχει χαμηλό κόστος γι’ αυτό και είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές σύστημα προστασίας για πισίνες.

ΝΕΡΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Είτε τοποθετημένες στον περιβάλλοντα χώρο, είτε ενσωματωμένες σε κάποιο τοίχο, σίγουρα ενισχύουν την αισθητική του χώρου της πισίνας.

ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα ακριβά, μπορούν να χαρίσουν ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα σε ένα υπόγειο χώρο (playroom) που συνορεύει με την πισίνα.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Υπάρχουν αυτόματες σκούπες 3 τύπων :

  • αυτές που συνδέονται με την αντλία της πισίνας (κατάλληλες για πισίνες έως 72m2) και οδηγούν τα φύλλα στο φίλτρο της αντλίας της πισίνας
  • αυτές που κινούνται με ανεξάρτητη αντλία (τύπου POLARIS) (κατάλληλες για πισίνες έως 90m2) και έχουν δυνατότητα μερικής συλλογής των φύλλων, ενώ την σκόνη την οδηγούν στο φίλτρο της πισίνας.
  • τα ROBOT πισίνας, εντελώς αυτόνομες σκούπες, που τοποθετούνται συνήθως το βράδυ και καθαρίζουν πλήρως την πισίνα συλλέγοντας φύλλα και σκόνη στην ενσωματωμένη σακούλα της πισίνας.

Για την επιλογή του πλέον κατάλληλου τύπου για το μέγεθος της πισίνας σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό μας.