ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Στα πλαίσια της μείωσης της έκθεσης του ανθρώπινου οργανισμού σε «ύποπτα» προϊόντα με βάση το οργανικό χλώριο καθώς επίσης και λόγω των αυξανόμενων αλλεργιών που εμφανίζονται λόγω της χρήσης / κατάχρησης παρόμοιων χημικών διαθέτουμε εναλλακτικές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας.

Τέτοιες μέθοδοι είναι η χρήση όζοντος, ενεργού οξυγόνου, υπεριώδης ακτινοβολία, ιονισμός, ηλεκτρόλυση αλμυρού νερού, κ.α.

Ακόμη στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλλοντος διαθέτουμε οικολογικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας για την θέρμανση (αντλίες θερμότητος & ηλιακά πάνελ) και τον φωτισμό της πισίνας (λάμπες LED, οπτικές ίνες).

Επίσης, η χρήση «έξυπνων αντλιών» (INTELFLO) συνεισφέρει σημαντικά στην καθημερινή εξοικονόμηση ενέργειας κατά την λειτουργία της πισίνας.

Μικρές οικιακές προκατασκευασμένες μονάδες ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (τύπου Compact) , ιδανικές για ανεξάρτητες οικίες, πολυκατοικίες, οικιστικά συγκροτήματα, μικρά ξενοδοχεία, εξασφαλίζουν την εκμετάλλευση των απορριπτόμενων λυμάτων, ενώ εναλλακτικά, ειδικές διατάξεις συνδυασμού φίλτρου και ντρενάζ, εξασφαλίζουν την διάθεση των οικιακών λυμάτων χωρίς απορροφητικό βόθρο.

Επίσης, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων σε ξενοδοχεία, camping και μικρούς οικισμούς.

Όλες οι μελέτες εκπονούνται από εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας μας.